Суспільство

Игорь Кондратюк высказался по поводу аннексии Крыма Россией

Субота, 22 березня 2014 Друк E-mail
КондратюкНа сторону деятелей культуры, искусства и шоу-бизнеса, осуждающих аннексию Крыма Россией, встал также известный украинский продюсер и телеведущий Игорь Кондратюк. Он уже не первый раз резко высказывает свое мнение по поводу оккупации Крыма и разжигания межнациональной вражды Россией на територии Украины.
 
 
"Знаєте, що дивно? За 20 років роботи на телебаченні я в своїх програмах (таких масових, як "Караоке на майдані", "Американський шанс", "Х-фактор", "Україна має талант!"), які я знімав від Червонопартизанська Луганської області до Мукачево, та від Сум до Севастополя не зустрічав ЖОДНОЇ людини, яка б хотіла жити в Росії!!! Звідкіля ж взялися ті, кого ми зараз називаємо "сепаратистами"?
 
Ті, хто виносить на мітинги прапори іншої держави - Росії? При цьому я знаю чимало людей, які хотіли, і виїхали у країни Європи, США чи Канаду. Але вони не виходили з прапорами цих держав на мітинги! І знаєте, що я зрозумів?
Всі ці люди, які піднімають прапор Росії на різного роду зібраннях або - громадяни Росії, або - просто хворі громадяни України... Я іншої відповіді НЕ НАХОЖУ! Бо, якби я хотів, щоб моїм президентом був дехто путін, я б просто виїхав у Росію! Чи не так?"
Источник: Glianec.com.ua
 
 
 

( 2 Голосів )