Здоров'я дитини

Яка дитяча прогулянкова коляска краще: моделі 2014-2015 року

Четвер, 07 серпня 2014 Друк E-mail

коляска

Сучасні батьки пред'являють до дитячих колясок досить високі вимоги. Це стосується і технічних характеристик, і показників комфорту і безпеки, а також зовнішнього вигляду моделей. Краща прогулянкова коляска для дітей повинна бути не тільки легкою, зручною у керуванні та маневреною, вона повинна бути модною.

Так що для виробників дитячих колясок завдання технічного удосконалення моделей актуальні в тій же мірі, що і завдання удосконалення дизайну. Доречі, задешево купувати можна в на різноманітних дошках оголошень (наприклад http://klubok.com/ )

Моделі прогулянкових колясок 2014-2015, представлені провідними виробниками, володіють солідним переліком нововведень, деякі з яких виявляться дуже корисними для молодих батьків.

Одним з таких прикладів може служити можливість трансформації коляски в люльку-гойдалку. Коляска може зніматися з основного шасі і встановлюватися на специфічну підставку.

Ще одне корисне нововведення особливо актуальне для зимового сезону - це підголівник, що може підійматись. У холодну погоду, коли на малюкові об'ємний зимовий комбінезончик, його голова може виявитися трохи нижче рівня тіла, а регулювання підголівника повністю вирішує цю проблему.

Нововведення сезону 2014-2015 зачіпають такий важливий показник дитячих колясок, як маневреність. Багато хто погодиться, що найкращі дитячі прогулянкові коляски неодмінно повинні мати плавну ходу навіть на нерівних дорогах. Враховуючи цей момент, виробники віддали перевагу використанню поєднання таких матеріалів, як пластик і алюміній, а максимальну плавність руху коляски додасть особливий режим Soft.

Приймаючи рішення - яка дитяча прогулянкова коляска краще за інших, звертайте увагу ще й на такі вдосконалені деталі як парасолі від сонячних променів з УФ-фільтром, спеціальні муфти для рук на ручці коляски та інші нововведення, які пропонують нам виробники колясок в новому сезоні .

Яскраві забарвлення та актуальні принти, аксесуари, покликані створити максимальний комфорт в експлуатації, оригінальні і корисні знахідки - ось що відрізняє моделі прогулянкових колясок 2014-2015. До речі, великі принти на капюшонах прогулянкових колясок будуть в цьому сезоні на піку моди. Також особливо актуальним вважається матеріал без просочення, що забезпечує вільне проникнення повітря. Ось тільки в дощ його доведеться закривати спеціальної накидкою.

Однозначно можна зробити висновок, що трансформери в новому сезоні поступляться за актуальності універсальним коляскам 2 в 1 і 3 в 1. Якщо ж перераховувати виробників, чиї дизайнерські рішення і конструктивні поліпшення максимально відповідають модним тенденціям, слід згадати фірми Peg-Perego, Chicco, Inglesina і Jetem. На дошці оголошень сайту Клубок Ви зможете знайти масу пропозицій, як від перерахованих виробників, так і десятків інших. Величезний асортимент пропозицій дозволить споживачам з самими різними вимогами і бюджетами знайти відповідь на питання: яка дитяча прогулянкова коляска краще.

 


( 1 Голос )